Klik hier voor meer foto's en een plattegrond

Onze vakantieboerderij biedt vele mogelijkheden

Kom genieten van de rust in Gelderland! Onze vakantieboerderij is geschikt voor groepen van circa 8 tot 18 personen

Weekend 21 juli 2017 beschikbaar met korting

Wilt u eens heerlijk op vakantie? Of een weekendje weg met familie of vrienden? Op onze vakantieboerderij kunt u ideaal tot rust komen.

Mede door de rustieke ligging van onze vakantieboerderij is er voldoende ruimte om de accu tijdens uw verblijf weer op te laden. De haasjes spelen voor u in de wei en u hoort diverse soorten vogels. Ook kunt u optimaal ontspannen in onze sauna en jacuzzi.

De buitenomgeving is ronduit als prachtig te omschrijven. Het landelijke uitzicht aan zowel voor- als achterzijde is een streling voor het oog. De rustige weggetjes bieden voor fietsers en wandelaars de mogelijkheid om meerdere routes te volgen en de omgeving in al zijn facetten te bewonderen.

Het Totaal - voor groepen tot 18 personen

Als u het totaal huurt, heeft u de beschikking over de gehele vakantieboerderij. Het totaal beschikt over voldoende ruimte voor groepen tot 18 personen. Klik hier voor meer informatie over het Totaal

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over onze vakantieboerderij? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 0314-651242 of mail naar willy@teeuwsen.nl
Klik hier voor meer contactinformatie