Voorwaarden huur vakantieboerderij

Boekingen onder voorbehoud van acceptatie. Uw boeking is pas definitief nadat deze door ons schriftelijk of per e-mail is bevestigd.

Wij vragen bij boekingen een aanbetaling van € 200. De resterende huursom dient 4 weken voor aanvang van uw verblijf te zijn betaald.

Uw boeking is definitief. Wij raden u aan een passende annuleringsverzekering af te sluiten.

Voor aankomst dient per bank een borgsom te worden betaald. Contante betaling bij aankomst mag ook. Deze borgsom bedraagt € 300. Bij correcte oplevering bij uw vertrek wordt deze borgsom natuurlijk aan u terugbetaald.

Gebruik van sauna en jacuzzi zijn volledig op uw eigen risico.

De huursom is inclusief kosten voor het gebruik van gas, elektra en water, behalve voor het gebruik van elektra voor het opladen van elektrische auto's. Als u een elektrische auto op wilt laden kunnen we daarover afzonderlijke afspraken maken.

Het huis is vrij gelegen, maar er zijn wel buren. Geluidsoverlast moet dan ook worden voorkomen. Met name na 22 uur moet het buiten rustig zijn.

Op boekingen zijn de Recron-voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze te lezen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over onze vakantieboerderij? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 0314-651242 of mail naar willy@teeuwsen.nl
Klik hier voor meer contactinformatie